fbpx

Comenzi anvelope de iarna, vara sau all season

Va punem la dispozitie trei modalitati de a plasa comanda.
  1. Comanda telefonica – sunati la 0740 466 519 in intervalul orar mentionat pe site;
  2. Comanda online – la orice ora prin intermediul site-ului magazinanvelope.ro;
  3. Comanda pe adresa noastra de email office@magazinanvelope.ro Scrie-ne produsul pe care il doresti, cate bucati si lasa un numar de contact si te contactam noi cu placere;
Comanda online
  1. Alegerea produsului si cantitatea dorita – plasare comanda/pasi: Alegeti produsul si cantitatea dorita dupa care apasati buntonul “Adauga in cos” – urmatorul pas este ,,Finalizeaza comanda” dupa care ,,Continua cu finalizarea comenzi” in care trebuie sa introduceti numele clientului, adresa, numarul de telefon, adresa de email si in final ,,Plaseaza Comanda”.
  1. Introducerea datelor de livrare – Clientul are optiunea de a crea cont si a se autentifica pe site sau poate direct sa plaseze comanda. Sectiunea ,,Detalii de facturare” sunt foarte importante si prin urmare acuratetea informatiilor transmise de catre client face ca livrarea coletului sa fie sau nu cu succes.
  1. Modalitatea de plata – Puteti alege sa platiti ramburs, numerar la livrarea anvelopelor sau prin transfer bancar/ordin de plata sau online, prin card bancar. In cazul in care ati ales sa platiti prin transfer bancar/ordin de plata, livrarea comenzii se va face ulterior intrarii banilor in contul nostru.
X