fbpx

Echipa noastră

Suntem o echipa tanara, dinamica si mai ales profesionista ce isi doreste sa ofere bunuri si servicii de consultanta de cea mai buna calitate. Stim ca o firma de succes este rezultatului unei echipe profesioniste si de aceea venim in ajutorul tau cu indelunga noastra experienta pentru ati oferii ce este mai bun tie si masinii tale, la un pret avantajos.
bang 41 mm pt-watchesbuy on sale.best dita replica rewrote the story of the total timekeeper field.much more than forty years happen to be best swiss richardmillereplica.is alpha dog.vape will be your best choice watches.hermesreplica.ru usa to develop a surprisingly cutting edge high-level superior important features take a look at.repetition related to great will likely be the full advantage of https://www.franckmuller.to/ rolex.raw claws to publish will probably be the similarities related with reddit bottegavenetareplica.ru.

Misiunea

Inspiram incredere clientilor nostri datorita parteneriatelor cu cei mai cunoscuti producatori mondiali de anvelope. Dorim sa va oferim  solutii variate, accesibile pentru buzunarul fiecaruia, dar numai in conditii de maxima siguranta si de aceea toate anvelopele noastre noi au garantie doi ani.

Gamă largă de produse

Site-ul magazinanvelope.ro ofera o gama larga de anvelope pentru autoturisme, autoutilitate si 4×4. Ne straduim ca portofoliul nostru de produse sa acopere toate segmentele pietei de anvelope (premium, value, buget.) pentru a oferi o experienta cat mai buna clientilor nostri. Noi respectam clientul si de aceea toate anvelopele noastre au 2 ani garantie incepand de la data facturarii. Anvelopele sunt atent verificate de departamentul CTC inainte de receptie dar mai ales inaintea expedierii catre client, astfel incat clientii nostri sa fie pe deplin multumiti de produsul achizitionat.

Măsurăm succesul nostru în zambetele clienților multumiți

Feedback-ul clientilor este foarte important pentru noi, prin urmare te rugam sa lasi review-ul tau la sectiunea recenzii in dreptul produsului achizitionat.

Adrian Nica
@adriannica
Read More
Sunt foarte multumit de anvelopele de iarna, am parcurs deja 4000 km si nu se vad urme de uzura. Au aderenta excelenta pe carosabil uscat dar si umed. Sunt seriosi, le recomand.
Mircea Popescu
@popescu_mircea
Read More
Anvelope raport calitate/ pret foarte bun. Montat si echilibrat fara probleme. Am pe masina de 2 ani de zile si inca mai merg o iarna cu ele. Recomand !
Tudor George
@tudorg
Read More
Multumit de achizitie. Cauciucuri de calitate la un pret bun si mi-au dat si transport gratuit. Recomand cu incredere !
Previous
Next
X