fbpx

TERMENI ȘI CONDIȚII MAGAZINANVELOPE.RO

Folosirea, vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul magazinavelope.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi mentionate mai jos. Recomandam citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. Compania noastra isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, atunci cand legislatia sau procedurile interne o impun.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra site-ului magazinanvelope.ro, imagini, texte, grafice, logo-uri, simboluri, elemente de grafica, design, dar si alte elemente unice sunt proprietatea companiei noastre aparate de legislatia nationala si internationala. Mentionam ca acest website poate afisa produse ce contin imagini, marci, modele ce nu sunt propritatea companei, dar care prin achizitia produselor ne confera dreptul comercializarii lor.

TERMENE SI CONDITII DE VANZARE –magazinanvelope.ro-

1. DOMENII

Magazinul online  https://magazinanvelope.ro/ este operat de catre SC IOSMAN LINE SRL.

Str. Gara Nr. 50, Milisauti, Jud. Suceava
CUI: 42981258
Nr.de ordine in Registrul Comertului: J33/1079/2020
Adresa: Str. Gara Nr. 50, Milisauti, Jud. Suceava, Cod Postal 727362
Tel: 0740 466 519
E-mail: office@magazinanvelope.ro

2. PRODUSE

2.1 Produsele propuse la vanzare

Produsele propuse la vanzare de catre societatea nostra sunt destinate atat clientilor perosane fizice cat si juridice. Anvelopele comercializate prin intermediul site-ului magazinanvelope.ro pot fi anvelope noi, reconstruite sau second hand. Caracteristicele produselor pot sa evolueze, pozele anvelopelor sunt reale, dar nu comporta relatii contractuale. Mentionam ca desi in imagini apar si jante, acestea au doar caracter publicitar. Compania noastra comercializeaza doar anvelope.

2.2 Utilizarea produselor 

Tinand cont de specificitatea si de indicatiile tehnice ale produselor vandute de catre compania noastra, clientul se obliga prin cumpararea produsului sa respecte toate instructiuniile si recomandarile in materie de securitate, fiabilitate si mentenanta referitoare la utilizare (vehicul, jantare, dejantare, umflare, presiune, depozitare etc). Firma noastra nu poate fi trasa la raspundere in nici un caz pentru utilizarea in conditii necorespunzatoare a produselor cumparate (montarea defectuoasa a anvelopelor, rularea neconforma, rularea pe pana, etc).

2.3 Ruptura de stoc

Compania noastra doreste sa multumesca si sa serveasca intotdeauna clientul si prin urmare lucram continuu ca stocurile noastre sa fie just-in-time pe stoc iar livrarea sa fie cat mai rapida catre client. Totusi in cazul rupturii de stoc, clientul va fi informat rapid, iar unul din agentii nostri ii va propune o varianta covenabila.

3. COMANDA

3.1 Inregistrarea comenzii.
Comenzile trebuie transmise prin intermediul site-ului de vanzare online al societatii noastre, https://magazinanvelope.ro/ ,prin e-mail office@magazinanvelope.ro sau telefonic la numarul 0740 466 519.

3.2 Confirmare de comanda.
Odata confirmata telefonic comanda, aceasta va fi trimis prin curierat rapid in cel mult 48 de ore la adresa confirmata de client.

3.3 Modificarea comenzii.
Modificarea comenzii se poate face atata timp cat inca comanda de anvelope este in custodia noastra. Din momentul in care comanda este in custodia curierului sau a clientului societatea noastra numai este responsabila pentru eventualele erori de comanda furnizate de client. Mentionam ca societatea noastra va arata deschidere in remedierea situatiei create si multumirea clientului. Modificarea adresei clientului se poate face atata timp cat inca coletul este in custodia noastra. Din momentul plecarii coletului, clientul isi asuma raspunderea integrala daca doreste modificarea adresei.

Dupa plata comenzii cu cardul, nu va fi acceptata nicio modificare a acesteia (dimensiuni, brand, model, profil, adresa de facturare etc).

3.4 Refuzul comenzii.
Ne rezervam dreptul de a nu onora sau de a refuza o comanda din partea clientului in umatoarele situatii:
– produsul comandat nu este pe stoc;
– clientul a comandat mai putin de 2 bucati din acelasi articol;
– plata efectuata cu cardul si neprocesata inca de banca;
– eroare informatica de afisaj pret sau reducere;
– client aflat in stare de ebrietate, turbulent si incoerent in exprimare;

4. POLITICA DE LIVRARE

4.1 Costurile de livrare

Politica de livrare cu privire la costurile de expediere sunt afisate pe site atunci cand clientul alege produsul dorit si il pune in cos. Informatii aditionale pot fi furnizate la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru.

4.2 Intarzierile de livrare
Durata de livrare este de circa 24 – 48 ore pentru orase si localitati mari. Durata de livrare este de circa 24-72 ore pentru localitati mici, acolo unde sunt km suplimentari. Eventualele intarzieri de livrare fac obiectul de activitate al firmei de curierat si prin urmare odata ce anvelopele sunt in custodia curierului, acesta are obligatia sa va ofere informatii cu privire la statusul comenzii dvs.

4.3 Aviz de prezentare
Produsele comandate sunt livrate clientului de catre firma de curierat mandatata de catre noi, vanzatorul. Livratorul este obligat sa incerce de cel putin doua ori livrarea, in cazul in care clientul nu este acasa sau nu raspunde la telefon la prima incercare de livrare. Clientul are obligatia morala sa ia legatura cat mai repede cu curierul livrator pentru a intra in posesia produselor comandate. In maxim 7 zile, daca nu se poate stabili legatura dintre client si livrator, produsele vor fi returnate catre expeditor, in speta compania noastra.

4.4 Livrare partiala
In caz de produse lipsa la livrare din cauza noastra, ne angajam ca in cel mult 7 zile sa trimitem produsele lipsa catre clientul final.

Nu ne asumam raspunderea pentru produsele pierdute sau deteriorate de catre firma de curierat. Recomandam clientilor sa nu accepte produse lipsa sau deteriorate. In cazul in care produse deteriorate sau lipsa sunt ridicate de catre client, solicitam acestuia sa se adreseze firmei de curierat in vederea despagubirii conform facturii.

5. POLITICA DE RETURNARE SI RESTITUIREA PLATII

5.1 Dispozitii legale

Tinand cont ca vanzarea este element al comertului online, in care cumparatorul nu ia contact direct si nemijlocit cu marfa la momentul lansarii unei comenzi ferme, cumparatorul beneficiaza de un interval de timp de 14 zile de la data livrarii, timp in care acesta se poate razgandii si prin urmare poate returna un produs comandat, primind integral banii inapoi.

Art. 9 – Dreptul de retragere – O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

5.2 Conditii de retur

Clientul beneficiaza de prevederea legala de la Art. 9 doar daca produsul restituit este acelasi si integral cu produsul vandut, nu a suferit modificari fizice, chimice, deformari, taieturi, zgarieturi, rulare peste si sub presiune, uzat neuniform, manipulat si stocat necorespunzator etc. Costurile legate de transportul comenzii de retur sunt suportate integral de catre client.

6. GARANTIE

Anvelopele comercializate de catre compania noastra prin intermediul adresei websiteului magazinanvelope.ro beneficiaza de o garantie de 2 ani de la data emiterii facturii. Constatarea si solutionarea garantiilor se va face la sediul nostru prin inlocuirea totala sau partiala a produselor ce prezinta defecte de fabricatie. Termenul maxim de solutionare al garantiilor va fi de 30 de zile calendaristice. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea MagazinAnvelope, in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. In cazul in care produsele au fost trimise la constatat in mod nejustificat, clientul va suporta contravaloarea transportului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in mai 2008 si completata cu Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr.449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.

Nu fac obiectul garantiei alte produse decat cele cumparate de la noi, produse care au suferit modificari fizice, chimice, deformari, taieturi, zgarieturi, rulare peste si sub presiune, uzate neuniform, manipulate si stocate necorespunzator etc.

7DISPOZITII FINALE 
           Termenii prezenti si conditiile sunt sub incidenta regulilor de drept roman si interntional. Inainte de a valida comanda, clientul declara si bifeaza in mod obligatoriu ca a luat la cunostinta despre Termeni si Conditiile de Vanzare si Utilizare si ca le accepta in totalitate si fara rezerve. Asadar, clientul isi va asuma fara echivoc toate consecintele ce decurg din folosirea site-ului magazinanvelope.ro

Dorim sa mentionam ca orice neclaritate sau problema sesizata de catre beneficiar va fi solutionata in termen de 15 zile lucratoare de la data comunicarii in scris pe adresa de email office@magazinanvelope.ro sau telefonic la numarul 0740 466 519.

Compania noastra cauta continuu sa imbunatateasca experienta ta pe site de aceea ne rezervam dreptul sa facem modificari asupra site-ului, produselor, preturilor, promotiilor sau prevederilor initiale ca sa-ti facem ,,mersul” mai usor.

    Masuram succesul nostru in zambetele clientilor multumiti.

X